tisdag, juni 30, 2009

Yrke: Toalettringsamlare / sop-polis

God morgon. Jag tittar ut genom sovrumsfönstret i svinottan då jag väcks av de små gulliga dunbollarna till måsavkommas pipipipip och solen. Jag tittar ut över The Hoe och sen ner i grannens trädgård. Då ser jag våran gamla toa-ring* som jag kastade häromdan. Det känns inte helt okej ju: 1. för att grannen rotar i soporna 2. för att grannen uppenbarligen har koll på vad vi slänger 3. grannen har tagit min gamla toa-ring 4. min teori är att grannen har tagit på sig rollen som sop-polis och att det inte är ok att slänga fisringar, men vad gör den i hans trädgård!?

Jag orkar inte mer!

*
som jag bytt nyligen efter att den gått sönder igen, alltså kom igen jag har aldrig träffat på toa-ringar av så låg kvalité i hela mitt liv. Jag har testat diverse modeller (ok, 2) men dom engelska toa-ringarna är helt enkel av urusel kvalité och pajjar stup i kvarten. Jag vill tillägga att det absolut inte förekommer något vildare beteende på klosetten än vad som är normalt. Jag har aldrig förstört toa-ringar fören nu i England. Så. Nu är det sagt. Tack för ordet.

5 kommentarer:

Björnen sa...

Låter som en riktigt skitprodukt! ;)

Björnen sa...

Det är förövrigt fortfarande jättesynd om dig.

sa...

Tack. Det är allt jag orkar just nu. Se posten efter denna.

Unknown sa...

Tacka vet jag hederlig svensk kvalitet på toaringar. Ring Kamprad! /R

sa...

I hela mitt liv har jag aldig förstört en toaring. Här: inte mindre än två. VSB

Men vad ska Kamprad göra? Och Plus-Sverker verkar ju bara i Sverige. Jag tror jag s k i t e r i det :D (ok, fan så dålig)