torsdag, juli 09, 2009

Statlig

Nu är pappren påskrivna. Jag är officiellt anställd av staten som kvalificerad oceanograf på Sveriges Metrologiska och Hydrologiska Institut.

Det ni.

7 kommentarer:

Björnen sa...

Gött! Grattis! Dags att börja fila på Norrköpingsdialekten nu då?

Kända personer från Norrköping är: Plura Jonsson, Pekka Heino, Claes af Geijerstam, Michael B Tretow, Pernilla Wiberg, Amy Diamond m.fl.

Anonym sa...

Grattis! Det är en ära att få vara bekant med en statstjänsteman. /R Andra kända människor från den trakten är min släkt. Ser ut som jag fast pratar med annan dialekt. Gött.

malin sa...

Det är du och jag Patrik:) Jag minns en arg och frustrerad blivande marinbiolog som pluggade till sin första oceanografitenta. Han skulle nog inte tro mig om jag hade sagt att han skulle bli statsanställt oceanograf. ;)

sa...

Tackar!

B.
Har redan börjat. Dää komme aallri gå

R.
Det är även för mig en ära att få vara bekant med en vanlig medborgare

M.
Jag är väl aldrig ARG? VA FAN SNACKAR DU OM?!! :) Men han skulle nog tycka du var lite tokig om du hävdade att du kunde förutsäga framtiden och sålunda inte tro dig nej. :)

malin sa...

haha! sant!! Jag kan erkänna att det var inte något jag trodde om din framtid heller just i den stunden;) Jag är glad för dig, men kan du inte få kontor i Göteborg så man kan få se dig ibland?

Oskar sa...

Grattis för katten, här missar jag supermycket. Dags att läsa på!!!

sa...

Godmorgon Oskar :D
och tack!