Thörnströms får full pott igen
Det fick bli Thörnströms, den bästa reston i stan enligt min mening. Definitivt i yppersta elitklassen. Bättre än sjömagasinet som jag tycker är mindre gemytligt och lite snorkigt lixom. Thörnströms bjuder på lekfullhet och otroliga smakupplevelser kombinerat med trevlig blixtsnabb personal.
Vi tog
Grillad piggvar med ostronsmör, körvelsallad och lökringar
Till det en
Patrick Javillier Blanc Cuvee de Bourgogne 2006
Dessert bestod av
Blåbärssavarin med kanel- och färskostglass till mig.
Mjölkchokladmousse med banan, jordnötter och maräng till C.
Extras:
Först kommer pyttesmå oliver in med ett litet bröd och pata negra skinka från himlen.
Före huvudrätten bjuds man på en liten potatissoppa med små rökta glasålsbitar i. Man får även en liten skål med Håkan Törnströms blandade nybakade sex olika sorters bröd, varav ett ultratunnt knäckebröd.
Före efterrätten kommer en "smakbrytare" bestående av kokoscreme med passionsfrukt.
Allt är perfekt anrättat och man lämnar med ett stort leende och en känsla av att ha varit lite vip gäst under kvällen. Som vanligt full pott för denna ypperliga gourmetpärla i Göteborg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar