torsdag, maj 17, 2007

Aktivitetsprogram - P & C BnB

Idag får vi äntligen svenskt saltgodis. Om alla länkar i logistikkedjan fungerar förstås. Björnen litar vi på.

Vi får se vilka aktiviteter vi kör under detta besök. Men snudd på obligatoriskt är:

1. Pitoreska Corwall, välj på a. fotvandring över gröna ängar med utsikt över stora havet till en lokal pub i mysiga Cawsand.
b. Biltur till kilometerlånga stränder, kompletterat med afternoon Cornish cream tea i autentisk pubmiljö. Dessutom serverad av Finsk personal.
2. Shopping i nya stora köpcentret som har allt från HM till Sara och... öh... samma som hemma i stort sett, fast utan saltgodis.
3. Relaxing i ångbastun, eller torrbastu om det föredras.
4. Drinkproving och guidad tur i Plymouth Gin distillery, eller varför inte hoppa guidningen och gå direkt på spriten? Vi är väldigt flexibla där. Drinkarna är gudomliga men starka så ta på flytvästen.
5. Äkta engelsk bingedrinking. Testa att sup som engelsmännen! Den som först förlorar talförmågan alternativt får snyting av en förbipasserande total främling vinner. Helst ska endast autentisk lokal Ale drickas.
6. Jazz cafe, upplev live musik ihop med 1000 tals andra härliga personer i en lokal dimensionerad för 25. Oslagbart!
7. Äkta engelsk frukost. Överlever hjärtat och resten av kroppen punkt 4-6 är detta bästa sättet att plugga igen dom där förargliga kranskärlen.
8. Lokala indiska maten är fantastisk. Garlic chilli chicken på Gangnes. Gillar man thai rekommendas ett besök på Thai palace/house. Vegetariska alternativ finns förstås för den som envisas. Engelsk mat som tex steak and kidney pie bör undvikas!

Välkommna till P&C Bed and breakfast!

3 kommentarer:

Anonym sa...

kan inte säga att jag inte förstår ert suktande efter salt lakrits. men varför är salt så svalt i england? landet är byggt av salt. och vinäger. hur hänger det ihop?

Mediakillen sa...

Ta vara på er pajkar, speciellt när ni idkar pkt. 4-6! Jesus far till himlen och B far til Plymouth. Passande! Tänker på er.

sa...

P.
Jag har aldrig längtat efter det som man enkelt får tag i... Det är något sånt.

M.
Det ska vi. Vi tänker på dig också ibland.