tisdag, november 10, 2009

Vilken lägenhet???


Först ut har vi paradvåningen. 4/4 våningen. 110 kvm.
Plus: stora ytor, högst upp, balkong i söder. Öppen spis. Märkligt extra rum (lägenhet) som han hade slagit upp en vägg till grannen och betalade ca 2400 xtra för att disponera (skulle ev. muras igen), syns inte på ritningen.

Minus: klinkers i lilla rummet. Ingen möjlighet till tvättmaskin direkt i badrummet som var rätt litet. Märkligt extra rum (lägenhet) som han hade slagit upp en vägg till grannen och betalade ca 2400 xtra för att disponera (skulle ev. muras igen)

7600:- (eller 10000:-) mån.


nr 2. mysiga 4an. 104 kvm.
Plus: två balkonger, nära som fan till parken och allt annat. Öppen spis.

Minus: hyran är rätt hög och kanske kommer bli 9000 inom kort, ingen möjlighet till större tvättmsk. och i uppgången är det typ två maskiner på 10 hushåll. Lite sliten typ.
Hyra: 8000:-

Tre - Barnvänliga 4an.
Plus: Barnvänligt värre. en slags grovkök med tvättmaskinsmöjligheter (nedre vänstra hörnet). Centralt. Gård med liten sandlåda. En jävla pansardörr som kommer hålla för 3 världskriget.

Minus: En jävla pansardörr som kommer hålla för 3 världskriget. Lite kyffigt (98kvm). Småslitet intryck. Märklig planlösning med barnrummen vägg i vägg så den minsta skrikhalsen väcker den större(?). Hyra 7000:-

_______________

Snälla hjälp! Vilken ska jag välja???

2 kommentarer:

Björnen sa...

Skitsvårt att säga utan att ha mer input. Typ lite bilder och bättre planritningar. Tvättmöjlighet väger ju sjukt tungt dessvärre, så jag skulle nog lutat åt nr 3. Fast jag fattar inte vad det är för konstiga fläckar i mitten av ritningen?

sa...

ja dom där jävla fläckarna ska föreställa en såndär gammaldags spis med elplattor duvet.

Svårt är det ja.