onsdag, mars 21, 2007

Operation successful (?)

Operationen är klar. 0700 var jag där. Fick gå upp 0500 engelsk tid, tur att det inte är sommartid fören på söndag i alla fall, 0400 hade varit ännu mer smärtsamt ju.

När jag kom dit fick jag klä upp mig i landstingets sexiga outfit bestående av; för stora gubbkallingar som hasade ner hela tiden, skjorta och sån där kirurgrock. ”Så ska du kissa nu” sa den stränga sköterskan. Jag kissade lydigt. ”Har du kissat?” frågade hon sen två gånger. Jag blev nervös.

Jag fick en säng. Doktorn kom, frågade frågor och ritade på axeln. ”Har du kissat”? frågade dom senare, så rullade dom in mig och drogade ner mig.

En timme senare vaknade jag, med två små hål i axeln och bandage. Jag fick en genomgång av en sjukgymnast och nu sitter armen fast med en stor kudde som ska hålla ut armen. Sex veckor ska det läka sa dom. Det dom gjorde var att sätta fast ett ledband som var av i axeln.
Det blir nog bra. På söndag åker jag hem till Plymouth igen.

Tack så mycket alla svenska skattebetalare!

5 kommentarer:

Björnen sa...

Skönt att det gick bra!
Skall försöka att inte skratta när du kommer gående med en kudde under armen - under 6 veckors tid! Hehe!

sa...

Tack för dom uppmuntrande orden

Anonym sa...

jag gillar verkligen din inställning till droger, mannen. haha. du reser dig från uppvaket, morfin i blodet. vad gör du? knallar raka spåret till the rover och bjuder en törstig broder på en ale. det är värdigt!
lycka till i UK!

A. sa...

Något som härstammar i att en axel hoppar ur led?

Tar det bara sex veckor att fixa en dålig axel? Har varit hos en massa specialister som säger att det tar ca 3 månader innan man kan börja använda axeln normalt...

sa...

Pelle:
Klart man ska tömma en bägare med en broder, när man överlevt kirurgiska ingrepp! Dessutom var det ju bara en liten operation och inte något mkt värre som tex en förkylning. :)

a:
Axeln hoppar inte, bara problem med smärtor osv... Tack för omtanken